Sairaanhoitaja

lastensuojeluyksiköille

Sairaanhoitajapalvelu

Lastensuojelun sijaishuollon yksiköille

Tarjoamme räätälöityjä sairaanhoitajapalveluja lastensuojelun sijaishuollon yksiköille Etelä-Suomessa.

Palvelumme takaa riittävän sairaanhoitoresurssin yksikössänne ja ennen kaikkea korkealaatuiset sairaanhoitajapalvelut asiakkaillenne. Jokainen palvelukokonaisuus suunnitellaan yksikkö- ja asiakaskohtaisesti huomioimalla tarkasti juuri teidän yksikkönne erityispiirteet, tarpeenne ja toiveenne. Voimme kattavasti hoitaa kaikki yksikkönne sairaanhoidolliset tehtävät tai tarvittaessa vain osan niistä, kuten yksikön
lääkehoidon vastuutehtävät.

Lisätietoja palvelusta

Palvelemme kaikenkokoisia lastensuojelun sijaishuollon yksiköitä Etelä-Suomessa. Omaamme vahvan kokemuksen työskentelystä eri tasoisissa lastensuojelun sijaushuollon yksiköissä. Ylläpidämme osaamistamme myös jatkuvasti kouluttautumalla sekä lastensuojelun, että sairaanhoidon saralla. Olemme myös mukana kehittämässä lastensuojelun ja julkisen terveydenhuollon välistä yhteistyötä Päijät-Hämeessä.

Palvelumme suunnitellaan aina asiakas- ja yksikkökohtaisesti. Palvelumme ei sido asiakasta minimitilausmääriin. Palvelun suunnitteluvaiheessa sovitaan käyntimääristä, joita voidaan kuitenkin aina tarpeen mukaan lisätä tai vähentää. Palvelumme sisältää myös sairaanhoitajan konsultointimahdollisuuden ja etävastaanottopalvelut.

”Kokonaisvaltaista palvelua”

Vallitsevasta hoitajapulasta huolimatta palvelumme avulla varmistatte riittävän sh-resurssin ja sairaanhoidollisen osaamisen lastensuojeluyksikössänne. Palvelumme avulla yksikkönne sh-resurssi vastaa ajantasaisesti eri kilpailutus- ja laatuvaatimuksiin ja mikä tärkeintä, yksikössänne on ammattitaitoinen sairaanhoitaja aina saatavilla.

Sairaanhoitajapalvelumme keskiössä on aina asiakas, lapsi ja nuori, joka on oikeutettu hyvään ja laadukkaaseen palveluun sekä terveydenhoitoon. Olemme aidosti lasten asioista kiinnostuneita. Aito kiinnostuneisuus, kuunteleminen, luottamus ja sydämellisyys edesauttavat myös ajantasaisen ja laadukkaan lapsen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvän tiedon tuottamisen lapsen asioita hoitavan henkilöstön ja sosiaalityön käyttöön.

Lääkehoito

-Lääkehoitosuunnitelmat
-Lääkehoidon toteuttaminen
-Lääkehoidon vastuutehtävät
-Lääkehoidon koulutus ja konsultaatiot

Terveydenhoito

-Hoidontarpeen arviointi, haastattelut
-Terveyteen liittyvä ohjaus ja neuvonta
-Terveydenseuranta/ tarkastukset
-Hoidonohjaus/ -koordinointi
-Sairaanhoitajan vastaaotto

Muut palvelut

-Sijais- ja poissaolojärjestelyt
-EA ym. hoitotuotteet
-Etävastaanotto
-Päivystyspalvelu

Räätälöitävät sairaanhoitajapalvelut

Kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi. Ennen palvelun aloittamista kartoitamme yhdessä tarpeenne, toiveenne ja yksikkönne erityispiirteet, jotka otetaan huomioon yksilöllistä palvelumallia suunniteltaessa. Voitte myös yhtä hyvin ulkoistaa vain jonkin osan palveluistanne tai luottaa kaikki yksikkönne sairaanhoitajan tehtävät vastuullemme. Palvelutarpeenne voi olla lyhytaikainen, mutta yhtä hyvin asiakkaalle spesifioidun palvelumme avulla mahdollistuu kestävä, pitkäaikainen yhteistyö.

Jutellaan ihmeessä lisää!

Soita jo tänään tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Kerron mielelläni lisää palveluistani.

Miro Merranmaa
(Sairaanhoitaja AMK)

15 + 14 =